Verdens bedste banankage

– Vegansk & glutenfri –

Det her er selvfølgelig ikke bare en hvilken som helst banankage. 

Den er langtidsbagt – sukkeret er udeladt og så er den proppet med omega 3 & 6, som vi ofte får for lidt af til dagligt. Omega 3 & 6 er vigtig for en balanceret hud og super gavnlig for mange processer i kroppen, såsom at støtte tarmsystemet og genopbygge tør hud indefra. 

Bicarbonate er ikke kun genialt hævemiddel i forbindelse med syre, det hjælper også til at regulere blodets surhedsgrad – altså ph- værdien i kroppen, ligesom det hjælper nyererne med at udføre deres arbejde. 

Jeg har altid bananer i huset og ofte når de at blive brune, inden de bliver spist. enten fryser jeg dem til smoothies, eller også bager jeg den her banankage.

Portion: 1 rugbrødsform. Samlet forberedelses tid: 20 minutter + 45 minutter.

Ingredienser

Tilberedning

Fremgangsmaade

Trin 1

Start med at hakke nødder og riskiks groft og hæld det i en skål.

Trin 2

Smelt så den hakkede chokolade over et vandbad. Tilføj salt og honning heri.

Trin 3

Herefter hælder du chokoladen over de hakkede nødder og riskiks og rører rundt, til alt er dækket med chokolade.

Trin 4

Fordel massen på bagepapir  i et hvilket som helst fad og stil blandingen på køl i ca. 3 timer eller indtil det er helt fast og du kan brække det i passende stykker.

Husk, at du kan tilsætte hvad end du har lyst til, fx. cornflakes, græskar kerner eller drys rå lakridspulver på toppen.
Spis i taknemmelighed – velbekomme!
Følg mine små hverdagsøjeblikke på Instagram og “tag” mig endelig når du bruger opskrifterne!