Suppe er generelt en lækker “comfort food” hele året rundt. Den luner i kroppen og er super nem at lave – også til mange mennesker.
Gulerødderne kan nemt erstattes med et helt græskar, så har du den lækreste efterårsret.
Min veganske opskrift her, med cashew fløde er ideel, når du gerne vil have lidt mere ud af dit måltid. Cashewnødderne tilføjer retten beroligende og styrkende magnesium, gode olier, ekstra kostfibre og protein.
Som udgangspunkt bløder jeg nødderne op i køleskabet natten over, så de er klar dagen efter, men du kan også bruge kogt vand på dagen, som der står i opskriften.
Måske har du bemærket at jeg ofte bruger gærflager i mine opskrifter. Gærflager er en fantastisk smagsgiver. Det har en nødde/osteagtig smag og så er det naturligt fyldt med B12 vitamin og har et højt indhold protein.
Servér evt retten med frisk grønt på toppen, lidt olivenolie, vegansk creme fraise og ris ★
Portion: 4 personer. Samlet forberedelses tid: 20 minutter + 1/2 time.
Trin 1
Start med at hakke nødder og riskiks groft og hæld det i en skål.
Trin 2
Smelt så den hakkede chokolade over et vandbad. Tilføj salt og honning heri.
Trin 3
Herefter hælder du chokoladen over de hakkede nødder og riskiks og rører rundt, til alt er dækket med chokolade.
Trin 4
Fordel massen på bagepapir i et hvilket som helst fad og stil blandingen på køl i ca. 3 timer eller indtil det er helt fast og du kan brække det i passende stykker.
Husk, at du kan tilsætte hvad end du har lyst til, fx. cornflakes, græskar kerner eller drys rå lakridspulver på toppen.
Spis i taknemmelighed – velbekomme!
Følg mine små hverdagsøjeblikke på Instagram og “tag” mig endelig når du bruger opskrifterne!
© 2022 by Hava Balance | All Rights Reserved | Design by Bility Of Design