Hvis børnene stadig var små, havde jeg nok kaldt den HULK youghurt eller Skipper Skræk youghurt. Men nu hvor de er hhv. 13 & 18 år, er det vel bare en grøn vegansk youghurt, der smager himmelsk, er proteinrig og fyldt med næring til deres unge smukke kroppe.
Den er super hurtig at lave i en blender og du har sansynligvis altid ingredienserne i køleskufferne.
Som altid opfordrer jeg dig til at undlade eller tilføje, hvad end der gør dig glad.
Portion: 2 personer. Forberedelses tid: 5 min.
Trin 1
Start med at hakke nødder og riskiks groft og hæld det i en skål.
Trin 2
Smelt så den hakkede chokolade over et vandbad. Tilføj salt og honning heri.
Trin 3
Herefter hælder du chokoladen over de hakkede nødder og riskiks og rører rundt, til alt er dækket med chokolade.
Trin 4
Fordel massen på bagepapir i et hvilket som helst fad og stil blandingen på køl i ca. 3 timer eller indtil det er helt fast og du kan brække det i passende stykker.
Husk, at du kan tilsætte hvad end du har lyst til, fx. cornflakes, græskar kerner eller drys rå lakridspulver på toppen.
Spis i taknemmelighed – velbekomme!
Følg mine små hverdagsøjeblikke på Instagram og “tag” mig endelig når du bruger opskrifterne!
© 2022 by Hava Balance | All Rights Reserved | Design by Bility Of Design