Vegansk youghurt

Hvis børnene stadig var små, havde jeg nok kaldt den HULK youghurt eller Skipper Skræk youghurt. Men nu hvor de er hhv. 13 & 18 år, er det vel bare en grøn vegansk youghurt, der smager himmelsk, er proteinrig og fyldt med næring til deres unge smukke kroppe.

Den er super hurtig at lave i en blender og du har sansynligvis altid ingredienserne i køleskufferne.

Som altid opfordrer jeg dig til at undlade eller tilføje, hvad end der gør dig glad.

Portion: 2 personer. Forberedelses tid: 5 min.

Ingredienser

Tilberedning

Fremgangsmaade

Trin 1

Start med at hakke nødder og riskiks groft og hæld det i en skål.

Trin 2

Smelt så den hakkede chokolade over et vandbad. Tilføj salt og honning heri.

Trin 3

Herefter hælder du chokoladen over de hakkede nødder og riskiks og rører rundt, til alt er dækket med chokolade.

Trin 4

Fordel massen på bagepapir  i et hvilket som helst fad og stil blandingen på køl i ca. 3 timer eller indtil det er helt fast og du kan brække det i passende stykker.

Husk, at du kan tilsætte hvad end du har lyst til, fx. cornflakes, græskar kerner eller drys rå lakridspulver på toppen.
Spis i taknemmelighed – velbekomme!
Følg mine små hverdagsøjeblikke på Instagram og “tag” mig endelig når du bruger opskrifterne!