Vegansk pasta ret

Jeg elsker den her fløde agtige basis sauce. Den er super simpel, nem at lave og spækket med gode fedtstoffer, proteiner og masser af mineraler, som jern og magnesium. Retten er et godt alternativ til den klassiske spagetti bolognese der altid hitter som komfort food.
D
u kan sagtens lave en stor portion og stille den i køleskabet 2-3 dage.

Den kan nemt laves glutenfri, ved at benytte glutenfri spagetti eller måske endda skifte spagettien helt ud, med frisk revet squash!

Tilberedelse: 15 min.
Antal portioner: 4 personer

Ingredienser

*Ved at udbløde nødder, kerner og frø i vand kan du neutralisere enzymhæmmere i nøddernes skal, hvilket fremmer produktionen af enzymer. Samtidig øger det indholdet af vigtige vitaminer, særligt vitamin B.

Tilberedning:

Jeg elsker at tilføje ærter og godt med krydderurter og drikke et godt glas vin eller kombucha til.

Velbekomme – spis i taknemmelighed <3

Følg med på Instagram og “tag” mig endelig, når du bruger opskrifterne.