Granola – müsli – kært barn har mange navne. Jeg sætter pris på at “slowbake” den og på den måde bedst bevarer vitaminer, mineraler og olier. Den er selvfølgelig enormt nem at lave (ligesom mine andre opskrifter) og kan varieres i det uendelige.
Jeg er ikke meget for at starte dagen ud med et sukkerholdigt måltid der påvirker blodsukkeret for meget og giver craving efter mere…. sukker. Derfor elsker jeg morgenmad, med alternative sødemidler, som kokossukker, honning og frugter som alle tilføjer sødme, men i den grad får blodsukkeret til at stige betydeligt langsommere end raffineret sukker.
Tilberedelse: 10 minutter + 50 minutter.
Portion: 1 hel bradepande
Lad granolaen køle af på køkkenbordet. Den skal være gyldenbrun og sammenhængende.
Når den er kølet af, vil den blive dejlig crunchy.
Tip: Når granolaen er afkølet kan du tilsætte tørrede frugter, for ekstra kant og sødme.
Voila! Din granola er klar. Servér den med din yndlingsmælk eller yoghurt.
Opbevar den i en lufttæt glasbeholder, for længere holdbarhed.
Spis i taknemmelighed <3
Følg med på på instagram og “tag” mig endelig når du bruger mine opskrifter <3
© 2022 by Hava Balance | All Rights Reserved | Design by Bility Of Design