Linsesalat

Retter som det her er min favorit spise til frokost. Den lune ret, der virker afslappende på hele mit system uanset årstid. Den virker ayurvedisk på kroppen, med den perfekte balance imellem surt, sødt, salt og så er der tyngden. Du føler dig rent faktisk mæt, selvom den er vegansk og baseret på grønsager! Du kan tilmed nemt gøre den glutenfri, ved at undlade speltkernerne, eller erstatte dem med fx. brune ris.

Velbekomme!

Portion: 4 personer. Forberedelses tid: 40 min.

Ingredienser

Tilberedning

Fremgangsmaade

Trin 1

Start med at hakke nødder og riskiks groft og hæld det i en skål.

Trin 2

Smelt så den hakkede chokolade over et vandbad. Tilføj salt og honning heri.

Trin 3

Herefter hælder du chokoladen over de hakkede nødder og riskiks og rører rundt, til alt er dækket med chokolade.

Trin 4

Fordel massen på bagepapir  i et hvilket som helst fad og stil blandingen på køl i ca. 3 timer eller indtil det er helt fast og du kan brække det i passende stykker.

Husk, at du kan tilsætte hvad end du har lyst til, fx. cornflakes, græskar kerner eller drys rå lakridspulver på toppen.
Spis i taknemmelighed – velbekomme!
Følg mine små hverdagsøjeblikke på Instagram og “tag” mig endelig når du bruger opskrifterne!