Veganske cup cakes

Jeg ELKSER når det er nemt og tilgængeligt og den her udgave er også SMUK!

En smuk kage eller cup cake, som nogen vil kalde den, fri for raffineret sukker, mælkeprodukter og gluten.

Den er baseret på basisprodukter, der er nemme at finde i supermarkeder og perfekt som en hverdagsdessert & holder i flere dage i køleskabet, så længe den ikke bliver spist ; )

Portion: 12 kager. Samlet forberedelses tid: 30 min. + ca. 2 timer på køl.

Ingredienser

Tilberedning

Fremgangsmaade

Trin 1

Start med at hakke nødder og riskiks groft og hæld det i en skål.

Trin 2

Smelt så den hakkede chokolade over et vandbad. Tilføj salt og honning heri.

Trin 3

Herefter hælder du chokoladen over de hakkede nødder og riskiks og rører rundt, til alt er dækket med chokolade.

Trin 4

Fordel massen på bagepapir  i et hvilket som helst fad og stil blandingen på køl i ca. 3 timer eller indtil det er helt fast og du kan brække det i passende stykker.

Husk, at du kan tilsætte hvad end du har lyst til, fx. cornflakes, græskar kerner eller drys rå lakridspulver på toppen.
Spis i taknemmelighed – velbekomme!
Følg mine små hverdagsøjeblikke på Instagram og “tag” mig endelig når du bruger opskrifterne!