Jeg ELSKER at lave mad hvor næringen er i fokus. Mad der ikke tager fra vores krop, men mad der giver. Den her opskrift har været en favorit hos os i mange år og derfor vil jeg dele den med dig.
Kagen er uden æg og i stedet for bruger jeg aquafaba aka kikærtevand. Enten det fra dåsen, eller væsken kikærterne har kogt i.
Et andet vidundermiddel jeg elsker at bruge er bikarbonat. Det hjælper bla. med at regulere blodets surhedsgrad, altså ph-værdien. Og Stoffet, natriumbikarbonat hjælper nyrerne med at udføre deres naturlige funktion.
Sørg blot altid for at sætte det i forbindelse med syre, hvor det er her at det aktiveres.
Velbekomme!
Portion: 8 personer. Forberedelses tid: 40 min. + 20 min. i ovnen
Bonusopskrift på banais, som smager himmelsk til kagen!!
Blend 8 frosne bananer, 1/2 presset lime, 1 tsk ren vanille pulver med 1 dl. havremælk.
Trin 1
Start med at hakke nødder og riskiks groft og hæld det i en skål.
Trin 2
Smelt så den hakkede chokolade over et vandbad. Tilføj salt og honning heri.
Trin 3
Herefter hælder du chokoladen over de hakkede nødder og riskiks og rører rundt, til alt er dækket med chokolade.
Trin 4
Fordel massen på bagepapir i et hvilket som helst fad og stil blandingen på køl i ca. 3 timer eller indtil det er helt fast og du kan brække det i passende stykker.
Husk, at du kan tilsætte hvad end du har lyst til, fx. cornflakes, græskar kerner eller drys rå lakridspulver på toppen.
Spis i taknemmelighed – velbekomme!
Følg mine små hverdagsøjeblikke på Instagram og “tag” mig endelig når du bruger opskrifterne!
© 2022 by Hava Balance | All Rights Reserved | Design by Bility Of Design