Det kan være svært at balancere sukkerindtaget idag, hvor så mange produkter er tilsat alle mulige former for sødemidler. Det er gør os super afhængige af den søde smag og ikke midst sukker.
Af samme grund elsker jeg at lege med andre muligheder for dessert og søde sager/ snacks til madpakken/ ulvetimen eller blot til eftermiddagsteen.
Den her variant er proppet med protein i form af bælgfrugt – kikærter, helt uden at du kan smage det.
Brug gerne en stavblender. Det synes jeg er nemmest. Men en god blender eller foodprocesser er også super. Hav tålmodighed og husk at tænd og slukke, hvis du bruger blender, så ikke den brænder sammen.
Portion: ca 15 små firkanter. Samlet forberedelses tid: 30 minutter.
Trin 1
Start med at hakke nødder og riskiks groft og hæld det i en skål.
Trin 2
Smelt så den hakkede chokolade over et vandbad. Tilføj salt og honning heri.
Trin 3
Herefter hælder du chokoladen over de hakkede nødder og riskiks og rører rundt, til alt er dækket med chokolade.
Trin 4
Fordel massen på bagepapir i et hvilket som helst fad og stil blandingen på køl i ca. 3 timer eller indtil det er helt fast og du kan brække det i passende stykker.
Husk, at du kan tilsætte hvad end du har lyst til, fx. cornflakes, græskar kerner eller drys rå lakridspulver på toppen.
Spis i taknemmelighed – velbekomme!
Følg mine små hverdagsøjeblikke på Instagram og “tag” mig endelig når du bruger opskrifterne!
© 2022 by Hava Balance | All Rights Reserved | Design by Bility Of Design