Det her glutenfri chokolade knas er perfekt til at spise som det er, morgen middag eller aften. Prøv evt at hakke det og tilføj til din müsli, granola eller havregryn om morgenen. Du kan også nyde det til et scoop is – eller drænet youghurt. Men hold øje med små chokolade fingre, hvis der er børn i nærheden <3
Portion: ca. 6 personer. Samlet forberedelses tid: 15 minutter + 3 timer.
Trin 1
Start med at hakke nødder og riskiks groft og hæld det i en skål.
Trin 2
Smelt så den hakkede chokolade over et vandbad. Tilføj salt og honning heri.
Trin 3
Herefter hælder du chokoladen over de hakkede nødder og riskiks og rører rundt, til alt er dækket med chokolade.
Trin 4
Fordel massen på bagepapir i et hvilket som helst fad og stil blandingen på køl i ca. 3 timer eller indtil det er helt fast og du kan brække det i passende stykker.
Husk, at du kan tilsætte hvad end du har lyst til, fx. cornflakes, græskar kerner eller drys rå lakridspulver på toppen.
Spis i taknemmelighed – velbekomme!
Følg mine små hverdagsøjeblikke på Instagram og “tag” mig endelig når du bruger opskrifterne!
© 2022 by Hava Balance | All Rights Reserved | Design by Bility Of Design